Contact

Zorginstellingen:

Werk je bij een zorginstelling en wil je meer informatie over voorstellingen en workshops van PRA? Neem gerust contact op met Monique Masselink, ze vertelt je meer over uitwerking, mogelijkheden en randvoorwaarden.

 

Studenten:

Ben je betrokken bij een kunstvakopleiding en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stel je vraag op info@pramuziektheater.nl en je krijgt snel antwoord.

Studenten van Codarts in Rotterdam dansten in het bijzijn van Minister Jet Bussemaker en doen hierbij verslag over hun ervaringen:

 

 

 

Lezingen en presentaties:

Artistiek leider Monique Masselink heeft een prachtig verhaal over het leggen van verbinding en het ontstaan van haar voorstellingen, dat het goed doet op symposia en congressen over bijvoorbeeld community art en ouderenparticipatie. Interesse? Bel of mail gerust even met Monique.

 

Gulle gevers:

Wil je PRA ondersteunen en een positieve en verbindende bijdrage leveren aan het welbevinden van ouderen in zorginstellingen en in de wijk? Doe een donatie of neem contact op met Karin van den Berg om de mogelijkheden van giften en sponsoring te bespreken.

 

 

 

 

 

"Ik heb nog nooit zo intens met iemand gecommuniceerd door alleen haar hand vast te houden. Ik kijk sinds ik met PRA heb gewerkt heel anders naar ouderen."

Jordi Dik (dansstudent Codarts Rotterdam)

STICHTING PRA
REGULIERSGRACHT 26
1017 LS AMSTERDAM
06 51610898

 

pra_facebook

 

 

MONIQUE MASSELINK artistieke leiding
monique@pramuziektheater.nl

 

KARIN VAN DEN BERG zakelijke leiding
zakelijk@pramuziektheater.nl

 

EVA SCHNEIDER projectleiding
productie@pramuziektheater.nl

 

Bestuur:

Voorzitter: Nicolette Warmenhoven
Penningmeester; Jord Neuteboom
Secretaris: Jordy Dik

 

index

Stichting PRA is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).