Nieuws

Nieuws

 

Kijkje achter de schermen

 

Het project Simpel Verlangen in Brabant is in volle gang. De dansers en muzikanten  treden op en de dansstudenten geven workshops en lessen in de zorginstellingen. Maar voordat ze dat doen, moet er natuurlijk goed geoefend worden. Hoe het eraan toegaat bij zo’n repetitie ziet u hier.

(meer…)


 

Extra reeks voorstellingen Simpel Verlangen

 

Na het grote succes van Simpel Verlangen in 2015 en 2016 is dit dansproject verlengd. In oktober danste een prachtige groep in zorginstellingen in Zeist, Leiden, Den Haag en Amsterdam.

(meer…)

"Het is in deze ruimte best lastig verstilling te vinden, maar vandaag is het gelukt."

Toeschouwer

 

Er is een land waar ouderen willen wonen

Hedy d’Ancona heeft als oud-minister, feministe en initiatiefneemster van Uit vrije wil niet alleen een visie op een zinvol leven in alle fasen, maar is daar zelf het levende voorbeeld van. Tijdens haar Socrateslezing zal ze een lans breken voor zinvol ouder worden en strijden voor de emancipatie van de oudere. Vervolgens gaat ze daarna onder leiding van haar dochter Hadassah de Boer in gesprek met deskundigen en publiek. Onderdeel is een impressie uit Simpel Verlangen van PRA Muziektheater, dat verschillende generaties en leefwerelden met elkaar verbindt.

De Rode Hoed in Amsterdam op zondag 28 mei, in de middag. Bijwonen? Bestel hier je kaarten.