Dansavontuur met inwoners van Oss 29 november

OSS; Kijk in mijn Ogen!

 

Elke ontmoeting brengt iets moois: dat is het motto op 29 november om 15.30 uur in Theater De Lievekamp in Oss. OSS; Kijk in mijn ogen! van PRA Muziektheater is een voorstelling, ontmoeting en soepcafé ineen. De leefwerelden van inwoners van Oss en professionele dansers en musici kruisen elkaar in dit bijzondere culturele evenement.

Voor Oss; Kijk in mijn ogen! zijn dansers, muzikanten en studenten sociaal-cultureel werk op onderzoek uitgegaan met oudere en jongere deelnemers uit de wijken Schadewijk en Ruwaard. In een reeks workshops hebben ze elkaar leren kennen en toegewerkt naar een voorstelling die raakt. Het gezamenlijke proces prikkelt de nieuwsgierigheid en schept een sfeer van vertrouwen. Als kroon op het werk is er nu deze presentatie die gaandeweg met veel plezier en inventiviteit is ontwikkeld. Voor zowel uitvoerenden als publiek wordt het een unieke uitwisseling met dans en muziek, met oude en nieuwe gezichten uit Oss, met soep en brood. Monique Masselink van PRA Muziektheater tekent voor het concept en de artistieke leiding.

 

PRA bundelde voor dit project de krachten met Talentcentrum Oss van ONS welzijn en woonproject Sterrebos van BrabantZorg. Het kwam mede tot stand dankzij Theater van de Stad, een initiatief van Theater De Lievekamp voor iedereen uit Oss en omgeving.

 

Oss; Kijk in mijn ogen! duurt ca. een uur met aansluitend soepcafé.
Entree:  € 2,50, inclusief soep en brood.
Reserveren: 0412 – 64 89 22

 

Extra workshop en voorstelling in december i.s.m. WereldVrouwen Oss
Op vrijdag 14 december organiseert PRA van 10.00-11.30 uur een workshop voor iedereen die zichzelf eens wil onderdompelen in muziek en beweging; op vrijdag 21 december geven we een extra presentatie van 10.30-11.30 uur. Beide activiteiten vinden plaats in D’n Iemhof, het wijkcentrum van de Osse wijk Ruwaard. Deelname gratis. Aanmelden productie@pramuziektheater.nl

 

NieuwsbriefMogen wij uw e-mailadres noteren?