Dit biedt een ongekende cirkel van plezier, veiligheid en vertrouwen. Heerlijk!

Anneke (87)


Simpel Verlangen

Simpel Verlangen

Simpel Verlangen is een dansproject dat verschillende generaties en leefwerelden met elkaar verbindt.

Een groep van professionele dansers, dansstudenten en muzikanten maakt samen met vitale ouderen uit de regio een dansvoorstelling over verlangen, durf en vertrouwen. Over ontmoeten, luisteren en loslaten.

Vervolgens voltooien ze de voorstelling samen met bewoners in een woonzorgcentrum.

Iedereen komt uiteindelijk kijken: verzorgers, familie, mantelzorgers en wijkbewoners. Het is een ontroerende ervaring. Alles waar het mee begon, is in het hier en nu terug te vinden:  verlangen, durf en vertrouwen. Ontmoeten, samen zijn en loslaten. Luisteren, naar de muziek en naar elkaar. Het is er allemaal.


Via de dans krijgen individuele gevoelens - waar soms geen woorden meer voor zijn - gestalte. Dat samen te ervaren is geweldig om mee te maken.

Ana Ikens (Zorglocatie De Venser)

Concept en regie Monique Masselink

Choreografie en dans Andrea Beugger, Dries van der Post
Viool Tessa Zoutendijk
Accordeon en slagwerk Fredrike de Winter

"De combinatie van een perfect opgebouwde voorstelling, groot talent en vakmanschap en de zeer respectvolle benadering naar onze bewoners, maakten deze twee dagen tot een bijzonder indrukwekkende gebeurtenis.
Het is heel moeilijk deze voorstelling en de warme sfeer die er was kort weer te geven. Dus.... nodig PRA uit en onderga het zélf. Een absolute aanrader!"

Mary Ann van Oosterzee (activiteitenbegeleider Hofflants Huys/Duinstede)
NieuwsbriefMogen wij uw e-mailadres noteren?