Extra reeks voorstellingen Simpel Verlangen

 

Na het grote succes van Simpel Verlangen in 2015 en 2016 is dit dansproject verlengd. In oktober danste een prachtige groep in zorginstellingen in Zeist, Leiden, Den Haag en Amsterdam.

 

Samen met studenten van de dansopleidingen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Codarts Rotterdam, ouderen uit de regio en de vaste muzikanten studeerden de vaste professionele dansers van PRA de choreografie in.  Samen met  ouderen in de woonzorgcentra ging de groep dieper in op het begrip ‘simpel verlangen’ en wat dit betekent voor de ouderen. Dit verlangen werd prachtig uitgebeeld in de bewegingen, ook door de bewoners van de woonzorgcentra zelf.

 

Eén van de toeschouwers bij Verpleeghuis De Poort zei na afloop van de voorstelling: “Het is in deze ruimte best lastig verstilling te vinden, maar vandaag is het gelukt – en dat met zoveel mensen bij elkaar! De bewegingen en de muziek zorgden voor nieuw contact.” We kijken heel tevreden terug op deze reeks en richten ons met veel plezier op de nieuwe reeks voorstellingen van Simpel Verlangen in Brabant. Aan onze fantastische dansers op deze foto: bedankt!

 

Dansers Simpel Verlangen oktober 2017

 

"Het is in deze ruimte best lastig verstilling te vinden, maar vandaag is het gelukt."

Toeschouwer
NieuwsbriefMogen wij uw e-mailadres noteren?