Kijkje achter de schermen

 

Het project Simpel Verlangen in Brabant is in volle gang. De dansers en muzikanten  treden op en de dansstudenten geven workshops en lessen in de zorginstellingen. Maar voordat ze dat doen, moet er natuurlijk goed geoefend worden. Hoe het eraan toegaat bij zo’n repetitie ziet u hier.

 

Na geslaagde voorstellingen in het eerste blok in Oss, Eindhoven en Schijndel, zijn de dansdocenten begonnen met de vervolglessen in deze plaatsen. Ondertussen wordt er weer hard gewerkt om ook in het nieuwe blok mooie voorstellingen neer te kunnen zetten. In het tweede blok van Simpel Verlangen in Brabant zijn we deels met een nieuwe groep gestart. De studenten van de dansopleidingen oefenen veel om de choreografie goed onder de knie te krijgen.  Op dit moment wordt er druk gerepeteerd.

repetitie Brabant - site                                        Repetitie Brabant 2 - site

Onze professionele dansers werken per blok met een nieuwe groep dansstudenten en ouderen. Elke groep moet opnieuw samen oefenen om de bewegingen goed uit te voeren en vooral ook om het juiste vertrouwen te vinden. Dat is nodig om tijdens de dans alle controle los te kunnen laten en blind op je mede-dansers te vertrouwen. Uiteindelijk ziet dat er in een voorstelling dan zo uit:

 

vertrouwen - site PRA

Voorstelling in woonzorgcentrum Sterrebos, Oss

NieuwsbriefMogen wij uw e-mailadres noteren?